Sunday, December 5, 2010

Click2Sell - Zaradite proviziju!



Click2Sell je novo najveće online tržište za digitalne proizvode, tj. sve one proizvode i servise koji se mogu dostaviti digatlnim putem. Sama kompanija se bavi posredovanjem između prodavača, affiliate promotora i kupaca, te obavlja sav posao vezan uz naplatu i dostavu kupljenih proizvoda, te isplatu affiliate provizija.


Click2Sell Publisher,ili ti ga Prodavač se postaje besplatno, koji mu omogućuje prodaju neograničenog broja digitalnih proizvoda. Prodavači se ne moraju brinuti o sistemu naplate i dostave proizvoda, jer Click2Sell sam obavlja naplatu putem kreditnih kartica, te nakon plaćanja, automatski dostavlja kupljeni proizvod kupcu.


Ali, Click2Sell nikad ne bi bio toliko popularan da je samo riječ o procesoru kreditinih kartica i automatskoj dostavi digitalnih proizvoda. Takvih sistema i softwarea ima podosta, ali nijedan nije u Click2Sellovom rangu.Prava snaga Click2Sell-a je u Affiliate programu,i bazi od preko 100 000 Affiliate partnera koji promovišu proizvode iz Click2Sell Market-a.


Pošto su, kako smo rekli na samom početku, Click2Sell proizvodi digitalnog tipa, sami troškovi prodavača su poprilično niski, pa im to omogućuje davanje visokih provizija njihovim affiliate partnerima. Većina proizvoda koji se mogu naći na Click2Sell, affiliate promotorima omogućuje proviziju od 50% do 95% od cijene proizvoda. Prodavačima se isplati dati toliko visoku proviziju jer, kako smo rekli, nemaju visoke troškove, a na cijenu od npr 50$ im ostaje 15-20$ čistog profita.

S druge strane, tako visoke provizije, privlače affiliate promotore, jer im omogućuju da bez vlastitog proizvoda, kvalitetnim affiliate marketingom zarade i vrlo velike iznose.

Osim toga, ne trebaju se ni brinuti da li je sam prodavač pouzdan, i dali će im biti isplaćen zarađeni novac, jer naplatu te raspoređivanje novca između prodavača i affiliate-a obavlja sam Click2Sell.


REGISTRUJTE SE SADA KLIKOM NA OVAJ LINK!

No comments:

Post a Comment